Op 30 juni waren we op de Van Ostadeschool in Den Haag, een oude bekende van ons. In 2014 waren we al eens op deze gezellige school in het hart van de bruisende Schilderswijk, voor een feestelijke Reis om de Wereld.

Dus toen Marja ons weer benaderde voor een knallende afsluiting van het schooljaar met een nieuwe reis, was het plan en alle organisatie eromheen snel beklonken. Op naar Den Haag!
Marja en het team ontving ons in alle vroegte, dat moest ook wel, we hadden maarliefst zestien groepen als reisgenoot, we moesten dus gauw aan de slag. Voor het eerst deed onze nieuwe dansdocent Sander mee, welbekend met het BandEvent-concept, de muziek- en dansworkshops. Welkom in het BandEvent-team Sander!
Twee voorstellingen vormden de spetterende afsluiting van een energieke dag, wat een spektakel weer. Ouders waren massaal naar de grote gymzaal gekomen, dus met al dat publiek werd het extra spannend voor de kinderen op het podium. Stralende koppies, trots fotograferende ouders… heerlijk om iedereen weer te zien stralen! Bekijk en klik op de foto’s voor een impressie!

Marja, bedankt weer voor de uitnodiging, we hebben een superleuke dag bij jullie gehad, tot een volgende feestelijke dag!

Team BandEvent


De Van Ostadeschool reist de zomer in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *