Donderdag 14 april waren we te gast bij basisschool De Horizon in Hoogland, ter afsluiting van hun hun project ‘Dieren rond de wereld’. En wat een spektakelstuk werd het! In alle vroegte waren de workshops begonnen onder leiding van Hans, Marjolein en Pieter-Jan. ’s Avonds was de voorstelling gepland en de kinderen waren dan ook best zenuwachtig voor wat komen ging. Maar dat pakte allemaal fantastisch uit. Compleet met lichtplan en lichttechnicus werd de nabijgelegen sporthal omgetoverd tot een concerthal. Meer dan 450 ouders waren toegestroomd om de kinderen te zien stralen in de eindshow, wauw! Het werd een feest voor iedereen die er bij was.
Horizon, ontzettend bedankt voor het warme onthaal en deze ‘wereldse’ dag, wij hebben er ook van genoten! Tot ziens! Team BandEvent

Hoogland2


Spektakel in Hoogland

Eén gedachte over “Spektakel in Hoogland

  • april 22, 2016 om 9:54 am
    Permalink

    Wij hebben ook een fantastische dag gehad met jullie! Heel erg leuk gedaan voor elke groep – en dat in één dag aangeleerd. Met de aankleding en attributen erbij werd het een hele gave afsluiting van het project van onze school!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *