In week 12 waren we te gast bij de jubilerende OBS Ridderspoor in Houten voor een wel héle speciale Fame. Wat fijn, een school met zoveel aandacht voor cultuur-onderwijs, waar leerlingen maximaal worden uitgedaagd om hun creativiteit te ontwikkelen.
Dat kwam al tot uiting in de voorbereiding, toen het (project)team van docenten een aantal liedjes aandroeg voor de muziekworkshops van de bovenbouw. Enorm leuk om die beleving en betrokkenheid te kunnen beantwoorden en een heus ‘Ridderspoor-repertoire’ voor te bereiden, met onder andere liedjes van Ch!pz en Kinderen voor Kinderen. Zowel maandag 19 maart als donderdag 22 maart werd er hard gewerkt en vonden er diverse workshops dans plaats, onder leiding van Marilou en Eva. En uiteraard vonden ook de bandworkshops plaats voor de bovenbouw, onder leiding van Hans en Pieter-Jan. Op vrijdag 23 maart was het uiteindelijk zover: de grote eindshow in de prachtige zaal van NGK De Lichtboog.

En wat een show zou het worden: stralende kinderen die vol overgave dansten, spanning en ontlading op alle koppies, prachtige outfits, rockende gitaren en stevige drumbeats, meeklappende ouders, opa’s en oma’s… het werd een groot feest!
Dank Maarten en alle docenten van Ridderspoor, voor de hartelijke ontvangst en leuke week bij jullie. Nogmaals gefeliciteerd met jullie 20 jarige jubileum, we kijken uit naar een volgende keer!


Een 3-daagse Fame in Houten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *