17 april trok BandEvent voor het vierde jaar op rij naar Fort Vechten, voor het jaarlijkse Kinderfort, editie 2016. Ook dit jaar was het weer een feest om er bij te mogen zijn. Cultuur, geschiedenis en natuur komen allemaal samen op het prachtig gelegen festivalterrein, gelegen aan de Nieuwe Hollandse Waterlinie.
Duizenden bezoekers, jong en oud, genoten een dag lang van alle leuke, speelse en avontuurlijke activiteiten. Pieter-Jan verzorgde wederom de muzikale workshops met Afrikaanse djembe’s en braziliaans percussie, voor de allerjongsten, maar ook voor de nieuwsgierige pappa’s en mamma’s, opa’s en oma’s. Echter… níet voordat Marilou de boel had opgewarmd met haar energieke dans warming-ups! Wat was het weer ontzettend leuk om al die generaties door elkaar samen plezier te laten beleven met samen dansen en muziek maken! Dankjewel Kinderfort en tot volgend jaar!

foto2 foto3


Kinderfort 2016

Eén gedachte over “Kinderfort 2016

 • april 21, 2016 om 11:14 am
  Permalink

  Bandevent hartelijk bedankt voor jullie deelname! Het was een groot succes. En wat hebben de kinderen en ouders enthousiast op jullie deelname gereageerd.
  Tot volgend jaar!

  Namens organisatieteam Kinderfort
  Fort bij Vechten
  Sharon Naber

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *