Voor de laatste BandEvent van dit seizoen reisden we 13 juli naar Wolphaartsdijk, waar we te gast waren bij basisschool Het Samenspel. Wat een gezellige plek om de zomervakantie in te luiden! Directrice Marjoleen ontving ons helemaal in stijl, gekleed in het thema van de dag: Reizen. Docenten gekleed alsof ze op safari gingen, reiskoffers en trolleys door de hele school, wat een heerlijke dolle boel!
Wel moest er nog even hard geoefend worden voor de show aan het eind van de dag, op het schoolplein. Chappeau voor alle klassen die met de geur van lekkere hapjes, de uitgelaten sfeer en de lonkende vakantie, toch helemaal in hun wereldreis doken en vol concentratie oefenden met Eva en Pieter-Jan tijdens de muziek- en dansworkshops. India, Turkije, Brazilië, Amerika, Zuid-Afrika en niet te vergeten China kwamen allemaal langs in een wervelende voorstelling op het plein. De toegestroomde ouders werden zo niet alleen op lekkere hapjes en drankjes getrakteerd! Wauw! Compliment aan alle artiesten!
En met een aantal hulpvaardige vaders was onze karavaan aan spullen zo weer ingeladen en konden ook wij nog even genieten van al het lekkers dat er geboden werd. Tot een volgende keer allemaal!

Team BandEvent


De traktaties van Het Samenspel

Eén gedachte over “De traktaties van Het Samenspel

  • augustus 28, 2017 om 7:13 am
    Permalink

    Wat een geweldige dag hebben wij gehad onder leiding van BandEvent! De school stond te schudden op zijn grondvesten. Overal klonk muziek, de kinderen hadden een grote lach op hun gezicht. Iedereen was betrokken bij dit evenement.
    Het optreden voor de ouders was een mooie afsluiting van deze superdag. Dank je wel BandEvent voor deze muzikale reis!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *