De regen kwam met bakken uit de lucht toen we als BandEvent-team op 9 juni in alle vroegte arriveerde in Steenbergen. Net als twee dagen eerder was de hartelijke ontvangst er niet minder om. We waren klaar om de twee-dagen Fame op de Gummarusschool tot een groot feest te maken! Alleen die regen….
Drie jaar eerder had het enthousiaste team van docenten, onder leiding van directeur Wietse, ons al eens uitgenodigd voor een Reis om de Wereld. Dit keer zou met Fame een aantal mensen in het zonnetje worden gezet: pensionado’s Ria, Ria, en Anke en jubilarissen Will, Marja en Carla.

Zowel de woensdagochtend als de vrijdagochtend hadden de klassen hard geoefend in de workshops. De onder/middenbouw met vette choreografiën en de bovenbouw met hun songs ‘We will rock you’, ‘Vet man’ en ‘I got the music in me’.
En waar iedereen op had gehoopt gebeurde… begin middag brak de zon door! Alles en iedereen was klaar voor het feest op het schoolplein. Als échte sterren werden de feestvarkens in sjieke auto’s geëscorteerd tot op het schoolplein voor de grote finale.
Het zou een supershow worden! Het massale en enthousiaste publiek werd getrakteerd op een wervelende show, de stralende kinderen, glitter, glammer, rode loper… het kon niet op! Dank iedereen van de Gummarusschool, jullie waren top!


De Gummarusschool pakt weer uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *