17 mei waren we alweer voor de derde keer in Varik, bij de Meester Westerbeek van Eertenschool. Dit keer voor een wel hele bijzondere happening: de school bestond maarliefst 50 jaar! De burgemeester zélf was aanwezig en gaf de aftrap voor de spetterende presentatie van Fame!
De klassen hadden hard geoefend op de liedjes, samen met Hans en PJ. En ook de onderbouw had alle moves goed onder de knie, dankzij danscoach Marilou. Bij de eindshow gingen dan ook alle handen op elkaar en werd er flink meegezongen!

Als klap op de vuurpijl had het docententeam onder leiding van Hans en PJ een surprise-act ingestudeerd: samen speelden en zongen ze “I’ve got the music in me” van Kiki Dee. De rollen waren even omgedraaid en de kinderen gierden het uit bij het zien van alle juffen, gitaarspelend, drumstokken zwaaiend en keyboard spelend! Wat een feest! Een mooie afsluiter van een heerlijke dag vol muziek en dans. Dank allen en tot een volgende keer!

“Vandaag de reacties van ouders over het feest; Wat fantastisch dat de kinderen op echte drumstellen, keyboards en elektrische gitaren mochten spelen. Een goede show, en de kleuters en groep 3/4 dansten vol overgave. Jullie weten de kinderen zo enthousiast te maken, dat komt ook door directe actie.  We waren weer blij met jullie. Jullie doen wat jullie zeggen. Vol vertrouwen zijn we de feestdag in gegaan. Een spetterende finale, en een prachtige ervaring rijker.”

Bedankt en zeker tot een volgende keer!
Namens alle kinderen ouders, oma’s opa’s, leerkrachten
Mieke Nijboer, ICC van de Burgemeester Westerbeek van Eertenschool

 


Bij onze vrienden in Varik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *