In Dordrecht waren we in alle vroegte op bezoek bij basisschool Don Bosco. En wat een leuke dag zou het gaan worden! De school had niet alleen een verbouwing achter de rug, ook het schoolplein was opnieuw ingericht met onder andere prachtige nieuwe speeltoestellen voor de kinderen. Bovendien hadden juf Astrid en juf Ellen hun jubileum aan de school. Kortom, time to party!
Vol energie stortten de kinderen zich in de workshops onder leiding van Hans, Marilou en Pieter-Jan. De kinderen waren helemaal klaar voor hun Reis Om De Wereld. En die reis begon symbolisch op het schoolplein met honderderden ballonnen die de lucht in gingen. Wat een gezicht! De Reis Om De Wereld in de gymzaal was een prachtige afsluiting, met een zichtbaar genietende juf Astrid en Ellen. Dank voor de heerlijke dag allemaal en tot een volgende keer!

image3image2-1


De Don Bosco heeft heel wat te vieren!

Eén gedachte over “De Don Bosco heeft heel wat te vieren!

 • november 12, 2016 om 8:16 pm
  Permalink

  Bedankt bandevent voor de topdag bij ons op school! Kinderen, juffen en ook ouders hebben genoten van jullie enthousiasme naar de kinderen toe. Het was goed georganiseerd en leuk dat de kinderen na 1 keer oefenen al echt kunnen optreden! Kinderen van groep 1 tm groep 8 hebben we zien genieten, zingen, muziek maken en dansen. Mede door jullie was ons jubileumfeest afgelopen vrijdag helemaal geslaagd en kijken we er met veel plezier op terug.

  Jullie zijn een fijn team, bedankt voor de prettige samenwerking
  Groetjes Maud

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *