Op OBS De Grote Beer in Duivendrecht beleefden de kinderen week 11 van dit jaar in ‘wereldse sferen’. Niet toevallig dat BandEvent was uitgenodigd om dat feest luister bij te zetten. Op dinsdag werd met dans- en muziekworkshops toegewerkt naar de grote finale op vrijdag. Want op die dag zou, na een generale doorloop in de ochtend, een kleurrijke wereldreis worden gepresenteerd die we met alle klassen hadden gemaakt.
Over Spanje, China en Mexico werden verhalen gezongen en uitgebeeld door de allerjongsten. In India en Amerika dansten de middenbouw vol vuur en passie. In Turkije, Brazilië en Australië speelden de bovenbouwklassen vol overgave op authentieke instrumenten en brachten daarmee ouders en publiek in vervoering. Tenslotte sloten Mali en Zuid-Afrika de show gezamenlijk af met een spectaculaire combinatie van afrikaanse dans en djembé’s. Wat een feest en wat een toppers op De Grote Beer!
Bedankt Nicole, voor de uitnodiging en de twee fantastich leuke dagen met het team en alle kinderen op school! Tot een volgende keer!


Twee dagen op reis in Duivendrecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *