Op de Parkschool weten ze hoe ze een feestje moeten maken! Wauw! Wat hadden we een leuke tijd met de kinderen en de meesters en juffen van deze bruisende school midden in de Utrechtse wijk Lombok!
De hele eerste week ná de meivakantie stond in het teken van Fame! Maandag klonken in alle vroegte al de scheurende gitaren, keyboards, drums, percussie en vocals door de school en ook de dansgroepen hadden zich flink in het zweet gewerkt. De toon was gezet!
En inderdaad, donderdag had iedereen het helemaal in de vingers! De generale doorloop van de bands beloofde al heel wat en ook de dansgroepen hadden de choreo’s en moves in de pocket!
De uitvoering in de grote gymzaal werd dan ook een grote happening! Wat een talenten op deze school! En toen groep acht dacht knallend te hebben afgesloten met ‘I got the music in me’, kwam als verrassing het team van meesters en juffen het podium op. Zij hadden ‘in het geheim’ met Hans en Pieter-Jan de rock-klassieker ‘Gimme some lovin’ ingestudeerd. Yeah!! Klik hier voor een kijkje achter de schermen bij deze coole docentenband!

Parkschool, you rock!! Wij hebben genoten, hopelijk tot een volgende keer!

 

 

 


Twee dagen Fame op de Parkschool

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *