Op de Tuimelaar in Nieuw-Lekkerland waren kinderen, docenten en ouders al volop in de sfeer van het jaarlijkse zomerfeest. Enthousiast werden we ontvangen, met vele handen die hielpen onze spullen uit te laden. Super! We waren klaar voor de start van een prachtige reis!
Na een intensieve ochtend waren China, Spanje, India, Frankrijk, Zuid-Afrika, Brazilië, Turkije en Mali er helemaal klaar voor. Met een korte pauze in het programma zagen een aantal docenten en (hulp)ouders hun kans schoon: konden ze ook zélf even met de djembé’s aan de slag (zie foto). En hoe! Na een mini-workshop golfde de ‘african heartbeat’ door de gymzaal! Top!
Inmiddels was het tijd voor de voorstelling. De toegestroomde ouders zagen een prachtig versierde centrale hal, vol vlaggen en versieringen. Kinderen hadden hun best gedaan op de meest prachtige kostuums, wat valt te zien op de foto’s van de bijzondere afrikaanse maskers.
Het werd een reis vol energie en enthousiasme. Dank alle kinderen, docenten en ouders van de Tuimelaar, wat hebben jullie een leuke school, hopelijk tot een volgende keer!

 


De Tuimelaar straalt

2 gedachten over “De Tuimelaar straalt

 • juli 8, 2017 om 2:42 pm
  Permalink

  De kinderen hebben een onvergetelijke dag gehad mede dankzij de enthousiaste leden van Band Event.
  Alle kinderen hebben meegedaan, sommige vonden het best spannend allemaal. Het slotoptreden was dan ook verpletterend goed! Sommige kinderen hadden een grijns van oor tot oor en genoten met volle teugen, terwijl anderen vol spanning bezig waren met hun optreden. Zang en dans werden perfect samengebracht en iedereen deed enorm zijn/haar best. Kortom een dag om niet meer te vergeten, bedankt Band Event!

  Beantwoorden
 • juli 12, 2017 om 5:50 am
  Permalink

  Het was een geweldige dag, wat hebben onze kinderen en leraren genoten hiervan. De hele week stond al in het teken van allerlei landen, de kinderen waren al druk bezig geweest om hun klas om te toveren tot het land wat ze hadden. Het was echt een feest, de leuke leerzame workshops, en een spetterend geweldig optreden aan het einde van de dag top! Ook het enthousiasme van jullie team van band event was echt heel erg leuk en zo onvoorstelbaar dat jullie in 1 dag zoveel met de kids hebben kunnen doen. Helemaal super!!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *